(Kjo sht m e dobishmja.

.

. Apr 5, 2020.

Suretu Al Bekare.

Suretu El Isra 18.

Ai sht. 1. SUBSCRIBE Pray.

.

For You. Suretu Ibrahim 15. .

. Suretu El Bekare sht surja e dyt e radhitur n Kur&39;an.

Allahu i Lartsuar n fillimin e sures El Bekare thot Elif, Lam, Mim.

73 Likes, TikTok video from Kurani i Prkthyer (marsi84) "Surja El Bekare (155-156) allah kuranishqip quran fejaislame islami shqiptar".

Suretu El Bekare sht surja e dyt e radhitur n Kur&39;an. Surja El Bekare.

Ai sht Libri n t cilin nuk ka dyshim. Sureja Bekare sht kaptina m e gjat n Kuran dhe sht e dyta sipas radhitjes.

All-llahu sht nj, nuk ka zot tjetr prve Atij.
.
Pes ajetet e para t ksaj sureje jan t ndara n faqen e dyt t Kur&39;anit dhe kan vler t madhe kshtu q shum mysliman i msojn kto ajete prmendsh dhe i prdorin gjat faljes s namazit ose gjat brjes s lutjeve tjera.

Suretu En Nisa 5.

.

Jeta sht sprov, prandaj pr hir t Allahut duroniEl Bekare (153-157) Originalton - Kurani i Prkthyer. . TikTok.

. Surja El- Bekare Sure e zbritur n&235; Medine Q&235;llimet e sures El Bekare Urdh&235;ri p&235;r t&235; realizuar zbatimin e ligjeve t&235; Zotit n&235; tok&235; me an&235; t&235; Islamit. Sura Al-Baqara je druga po redu i najdue poglavlje (sura) Kurana. Surja El Bekare. .

Surja El-Bekare 284-285-286 P&235;rkthim ne gjuhen shqipeMe emrin e Allahut M&235;shiruesit M&235;shirb&235;r&235;sit.

Following. 2.

Lexim - Xhuzi 1.

Lehu m fis-semwti we m fil er.

Libra t&235; postuara me tema.

42K views Streamed 2 years ago.

Suretu el-Enam 7.